15.6.2016

Kulttuuriympäristöpäivien suunnittelu vauhdissa – myös verkkosivut uudistuivat!

Alkukesästä on hyvä aika ilmoittaa tapahtuma osaksi Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaa. Ilmoita suunnittelemasi tapahtumat hyvissä ajoin Kulttuuriymparistomme.fi-palvelun kalenteriin täältä. Jo nyt kalenteriin on ilmoitettu useita tapahtumia kesälle ja syyskuiselle pääviikonlopulle.

Kalenteriin ilmoitettuja tapahtumia nostetaan esille kesän ja alkusyksyn aikana kulttuuriympäristöpäivien Facebook- ja Twitter-sivuilla. Myös Kulttuuriympäristö-blogiin voi kirjoittaa omista tapahtumista.

Monenlaiset tapahtumat sopivat kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaan.

Kulttuuriympäristöpäivien vuoden 2016 teema on Porukan paikat, yhteiset ympäristöt, joka tuo esille erilaisia ryhmiä ja heille tärkeitä paikkoja. Tänä vuonna pääviikonloppua vietetään 9.-11.9.2016. Tapahtumien suunnittelun avuksi olemme koonneet kulttuuriympäristöpäivien verkkosivuille erilaisia tapahtumaideoita, joita voi vapaasti hyödyntää.

Verkkosivut uudistuivat


Euroopan kulttuuriympäristöpäivien koti verkossa, Rakennusperinto.fi-palvelu uudistui ja esittelee lähiympäristöämme jatkossa osoitteessa Kulttuuriymparistomme.fi. Uusi palvelu esittelee koko kulttuuriympäristön laajan kirjon perinnemaisemista urbaaniin kaupunkimiljööseen ja tarjoaa uutisia, artikkeleita ja tapahtumia. Tutustu Euroopan kulttuuriympäristöpäivien uusittuihin sivuihin täällä. Jatkossa käytämme myös suoraa verkko-osoitetta www.kulttuuriymparistopaivat.fi.

Tutustu uusiin verkkosivuihimme: www.kulttuuriymparistopaivat.fi

Hyödynnä esitteitä ja muuta materiaalia

Esitteillä ja julisteilla saa hyvin näkyvyyttä omalle tapahtumalle. Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumajärjestäjiä varten on tuotettu kulttuuriympäristöpäiviä ja vuoden teemaa esitteleviä aineistoja.

Porukan paikat, yhteiset ympäristö -teemasta on tehty verkosta tulostettava esite. Tiedotuksessa voi hyödyntää myös teeman julistetta, esimerkiksi omien tapahtumailmoitusten pohjana, ja vuoden teemasta on tehty lisäksi tiedotepohja tapahtumajärjestäjien käyttöön. Kulttuuriympäristöpäivien aineistot löytyvät verkkosivuilta suomeksi ja ruotsiksi.

Tiedota ja osallistu!

Omat tapahtumat kannattaa ilmoittaa oman alueen tapahtumakalentereihin ja muille palstoille. Sosiaalisessa mediassa kannattaa käyttää tunnistetta #kulttuuriympäristöpäivät. Lue myös muut vinkkimme tiedottamiseen

Kun syyskuinen kulttuuriympäristöpäivien pääviikonloppu lähestyy ja haluat osallistua kulttuuriympäristön juhlintaan, löydät itsellesi sopivan tapahtuman osoitteesta www.kulttuuriymparistopaivat.fi/tapahtumat.
  
Tervetuloa mukaan osallistumaan ja järjestämään tapahtumia Euroopan kulttuuriympäristöpäiville!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...