25.9.2012

Rakennusperintöpäiviä vietetty ympäri Suomen

Euroopan rakennusperintöpäivien vuoden 2012 päätapahtumaviikonloppua vietettiin 7.–9. syyskuuta teemalla Liikunta- ja urheiluympäristöt. Kalenteriin ilmoitettiin tapahtumia yli 40 paikkakunnalta. Lämmin kiitos kaikille tapahtumien järjestäjille ja tervetuloa mukaan taas ensi vuonna! 

Palautteenne on tärkeää 
Kiitos antamastanne palautteesta – se on arvokasta tulevia päiviä suunniteltaessa. Toivomme edelleen palautetta niiltä, jotka eivät vielä ole sitä oman tapahtumansa osalta lähettäneet. Sähköinen palautelomake on rakennusperintöpäivien verkkosivuilla. Tapahtuman kävijämäärän lisäksi olisi tärkeää saada palautetta myös rakennusperintöpäivien teema-aineistosta. Otamme mielellämme vastaan myös toiveita ja kehitysideoita.

Rakennusperintöpäivien kuvapankki 
Voit lähettää meille kuvasi ERP-tapahtumasta osoitteeseen erp.ym@ymparisto.fi. Kuvan lähettäjä vastaa kuvan julkaisuoikeuksista. Liitä mukaan kuvaajan tiedot, nimi ja osoite, tapahtuman nimi ja päivämäärä sekä mahdollinen ehdotus kuvatekstiksi. Kuvia voidaan käyttää tulevien vuosien teema-aineistoissa, rakennusperintöpäivien www-sivuilla tai muualla rakennusperintöportaalissa.

Kurkistus ensi vuoteen
Vuoden 2013 rakennusperintöpäivillä puhaltavat uudet tuulet! Saatte lähiviikkoina lisätietoja ensi vuoden teemasta sekä vinkkejä tapahtumien suunnittelun tueksi. Liity uutiskirjeen postistuslistalle lähettämällä pyyntö osoitteeseen erp@kotiseutuliitto.fi.


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...