6.3.2015

Esitteillä näkyvyyttä tapahtumalle!

Erilaisilla esitteillä ja julisteilla saa tehokkaasti näkyvyyttä tapahtumalle kuin tapahtumalle. Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumajärjestäjiä varten on tuotettu erilaisia kulttuuriympäristöpäiviä ja tämän vuoden teemaa esitteleviä itse tulostettavia ja valmiiksi painettuja aineistoja.

Viime vuonna tehtyä Euroopan kulttuuriympäristöpäivien painettua yleisesitettä voi tilata Suomen Kotiseutuliitosta tapahtumissa jaettavaksi ja myös houkuttelemaan uusia tapahtumajärjestäjiä mukaan. Esite on kaksikielinen. Yleisesitettä voi tilata Suomen Kotiseutuliitosta osoitteesta erp(at)kotiseutuliitto.fi.

Esite tarjoaa värikkään kuvakimaran maamme erilaisista kulttuuri-
ympäristöistä - sisätiloista lähiöihin, niityistä kalliomaalauksiin.

Yleisesitteen lisäksi esitteitä on saatavilla sähköisessä muodossa: voit printata verkosta vuoden 2015 teemaesitteen sekä -julisteen.

Esitteessä teollisuuden ja
tekniikan perinnön vuositeema 2015.

Teollisuuden ja tekniikan perinnön teemavuoden esite on saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi. Julisteesta on tehty myös kirjoitustilalla varustettu versio, johon on mahdollista lisätä oman tapahtuman tietoja. Itse tulostettavat materiaalit löytyvät Rakennusperintö.fi-palvelusta suomeksi ja ruotsiksi.

Teemajulisteella voit markkinoida omaa tapahtumaasi.
Tekstit sekäsuomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien vuoden 2015 teemana on Teollisuuden ja tekniikan perintö. Tapahtuman erityisenä kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret. Teeman kautta halutaan saada kaikki, myös lapset ja nuoret huomioimaan teollinen perintö pintaa syvemmältä. Päiviä vietetään syyskuun toisena viikonloppuna eli 11.–13.9.2015, mutta yksittäisiä tapahtumia järjestetään pitkin vuotta. 

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...