22.2.2012

Koulutusta opettajille: Kulttuuriperintö eri oppiaineissa

Päivitetty 16.3.2012
Opetusalan koulutuskeskus Educode järjestää keväällä Tampereen seudulla kaksi koulutusta, joiden pääteemana on kulttuuriperintö ja sen integroiminen eri oppiaineisiin.

Ensimmäinen koulutus järjestetään 12.-13.4. ja sen aiheena on alueellisen kulttuuriperinnön integroiminen opetukseen. Koulutus on tarkoitettu opettajien lisäksi mm. museoiden opetustehtävissä olevalle henkilöstölle sekä vapaan sivistystyön toimijoille. Sen teemoja ovat rakennusperintö, kulttuuri-identiteetti ja kansainvälisyys sekä ympäristökasvatus. Lisätietoja kurssin esitteestä, ilmoittautuminen 30.3. mennessä. 

Toinen koulutuksista antaa suoraan eväitä koulun ERP-päivän järjestämiseen. Liikuntaan suunnitellut paikat ja tilat koulun kulttuuri-kasvatuksen rikastuttajina on suunnattu rakennusperinnöstä kiinnostuneille luokan- ja aineenopettajille, erityisesti liikuntakasvatuksesta vastaaville. Koulutuksessa tutustutaan toiminnallisesti ja kulttuuripolun omaisesti vuoden 2012 Euroopan rakennusperintöpäivien teemaan ja sen soveltamiseen opetuksessa. Ensimmäinen jakso on 19.-20.4.2012 ja toinen 11.5. Katso lisätietoja täältä ja ilmoittaudu 4.4. mennessä.

Molemmat koulutukset ovat Opetushallituksen rahoittamaa täydennyskoulutusta ja siten osallistujille maksuttomia - näihin kannattaa ilmoittautua!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...