7.3.2013

Eläköön rakennukset! Kohde-esittelyt alkavat

Keräsimme 2013 vuositeemaan Eläköön rakennus! liittyen viime vuoden lopussa ilmiantoja kiinnostavista rakennuksista ja rakennelmista, joissa käyttötarkoitus on muuttunut. Saimme kaikille avoimella verkkokyselyllä koko joukon kiinnostavia ja innostavia vastauksia. Kiitos kaikille vastaajille!

Ensi viikon tiistaina täällä rakennusperintöpäivien blogissa käynnistyy kohteiden esittelykampanja. Ensimmäiseksi tutustutaan entiseen yleiseen saunaan, joka on remontoitu yksityiskodiksi.

Kohde-esittelyt starttaavat ensi viikolla täältä!

Ilmiantoja otetaan edelleen vastaan! 


Mikä kohde teidän paikkakunnallanne on saanut uuden käyttötarkoituksen? Mikä tyhjillään oleva rakennus odottaa käyttäjiä? 

Jos haluatte osallistua kohteiden esittelykampanjaan, voitte lähettää sähköpostilla tekstin (maksimipituus A4) ja valokuvia blogissa julkaistavaksi.

Tekstissä voitte esitellä kohdetta ja sen käyttötarkoituksen muutosta, kuvailla mitä hyvää uusi käyttötarkoitus on tuonut mukanaan tai kertoa rakennukseen liittyvästä elämästä ja muistoista. Voitte esitellä myös rakennusta, joka tulisi saada jälleen käyttöön. Jos lähetätte valokuvia, liittäkää mukaan kuvaajan nimi sekä ehdotus kuvatekstiksi.

Huomaattehan, että lähettämänne materiaalin osalta teillä tulee olla täydelliset oikeudet niiden esitysoikeuksien luovuttamiseen Euroopan rakennusperintöpäivien blogissa julkaisemiseksi. Pidätämme oikeuden toimittaa lähettämiänne tekstejä sekä rajata lähettämiänne kuvia.

Materiaalit voi toimittaa osoitteeseen erp.ym(at)ymparisto.fi.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...